Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Bonsai Talltallskvast 15 cm

Bonsai Pinus
Krukväxt
Ø 15cm
Höjd vid leverans inkl kruka 20-30 cm
Evergreen
Keramisk kruka
Nykomlingsträd
Populär produkt
343,95 kr
slut i lager
SKU
A13670
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Upptäck den vackra Bonsai Talltallskvasten, perfekt för nybörjare! Med sin ständigt gröna lövverk och vinterhärdiga egenskaper är detta ett populärt val bland trädälskare.

Bonsai Talltallskvast 15 cm

Bonsai Pinus är en av de mest populära Bonsai. Denna klassiker är lätt att sköta om och perfekt för den nybörjande Bonsai-entusiasten. Denna variant är trimmad i en rund form och är 7 år gammal.

Produktattribute

Krukväxt i en storlek på Ø 15 cm, placerad delvis i skuggan, trevligt presenttips, keramisk kruka, ständigt grönt, vinterhärdig, lätt att odla, höjd inklusive kruka 20-30 cm.

Fördelar med Bonsai Talltallskvast 15 cm

Detta Bonsaiträd är en vacker och lugnande tillskott till ditt hem eller trädgård. Dess ständigt gröna lövverk ger en känsla av lugn och friskhet.

Varför Köpa?

Bonsai Talltallskvast 15 cm är inte bara vacker att se på, den är också enkelt att sköta om och ger dig möjligheten att njuta av ett vackert träd året runt. Med Plantazons snabba leverans direkt från odlaren och en växtgaranti har du allt du behöver för att lyckas med din Bonsai.


  • 1 x Bonsai Pinus
Mer information
Botaniskt namnBonsai Pinus
KategoriBonsai
Levereras somKrukväxt
Kvantitet1x
BlommorNej
DoftandeNej
Klippa blommorNej
FrukterNej
ÄtligNej
PlatsHalvskugga
HärdigJa
MarktäckandeNej
NaturaliserandeNej
Föredragen jordAlla typer av golv
ToxiskNej
Krukstorlek växtØ 15cm
Storlek20-30cm
aa_labeluspEvergreen

Instruktioner för skötsel

Bonsai Pinus Bezem är en utomhusbonsai som trivs på en plats med ljust men skyddat från direkt solljus (halv dag sol är också bra). Vattna regelbundet och låt aldrig krukan torka ut! Klipp växten i form med en vass sax och beskär grenar med en lämplig beskärningssax. Ge Bonsai Pinus Bezem flytande gödsel och/eller flytande Bonsaigödsel och lägg några ko-mestkor i början av våren, ovanpå krukan. Du kan beskära rötterna en gång om året genom att klippa trädet u

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®