Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Crinum powellii Kombo (Trädgårdsamaryllis)

20/22
XL
66,95 kr
slut i lager
SKU
A02159
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Skapa en färgexplosion i din trädgård med Crinum powellii Kombo (Trädgårdsamaryllis). Denna vackra växt producerar mixfärgade blommor och är vinterhärdig.

Crinum powellii Kombo (Trädgårdsamaryllis)

Crinum powellii Kombo är en kombination av den vita och rosa Crinum. Denna trädgårdsamaryllis är en vacker trädgårdsväxt som kommer från en gigantisk lök som kan bli upp till 25 cm stor. Växten trivs på en fast fristående plats i rabatten eller i en stor kruka med minst 50 cm i diameter. Crinum powellii producerar långa stjälkar upp till en meter höga, där ljuvt doftande rosa eller vita trumpetblommor kommer att blomma. På vintern bör du täcka växterna med ett tjockt lager halm för att undvika att löken fryser. Köp denna vackra trädgårdsväxt till ett lågt pris med snabb leverans direkt från odlarna och med växtgaranti.


  • 1 x Crinum powellii
  • 1 x Crinum powellii
Mer information
KategoriCrinum
Kvantitet1x
BlommorJa
BlomningstidSommar
DoftandeNej
Klippa blommorNej
Flower colourMix
FrukterNej
ÄtligNej
PlatsSolig
HärdigJa
MarktäckandeNej
NaturaliserandeNej
Plant spacing50cm
Plant depth25cm
Föredragen jordVäldränerad jord
Fullvuxen höjd80cm - 100cm
ToxiskNej
Storlek20/22

Plantering av Crinum powellii Kombo (Trädgårdsamaryllis)

Crinum powellii Combo (Trädgårdsamaryllis) är en amaryllisliknande trädgårdsväxt. Plantera lökarna på en solig skyddad plats på en djup av 30 cm. Lökens näsa ska vara ungefär 10 cm under ytan. Ge Crinum powellii Combo (Trädgårdsamaryllis) ett täcke av löv och/eller torvströ under vintern. Växten behöver utrymme, eftersom den kan bli ganska stor. Crinum lökar bör delas var 3-5 år. Crinum powellii Combo (Trädgårdsamaryllis) har en djup rot och bör därför inte störas oftare än så.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®