Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Kixx Trädgårdshandskar Pretty Pink

Hållbart
50,95 kr
Stock 11
SKU
A10275
+
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Hållbara trädgårdshandskar i söt rosa design för bekvämt trädgårdsarbete. Omkrets 23 cm, 1 par.

Kixx Trädgårdshandskar Pretty Pink

Kixx Trädgårdshandskar Pretty Pink är en kvalitetsträdgårdshandske med trendiga färger och en bekväm design, tillverkad av 100% nylon där handflatorna är belagda med polyuretan. Dessa trädgårdshandskar är särskilt lämpliga för lättare trädgårdsarbete som blomsterarrangemang, ogräsrensning, plantering, omplantering, sticklingar, jordbearbetning och målning.

Fördelar med Trädgårdshandskar Pretty Pink

Trädgårdshandskar Pretty Pink ger dig skydd och bekvämlighet vid alla dina trädgårdsprojekt. Med omkrets på 23 cm och tillverkad av slitstarkt material kan du utföra trädgårdsarbete utan bekymmer.

Köp dessa trädgårdshandskar idag till ett överkomligt pris och få snabb leverans till din dörr för att komma igång med trädgårdsarbetet!


  • 1 x Glove Pretty Pink medium
Mer information
KategoriOther
Kvantitet1x
Circumference cm23cm

Instruktioner för Användning

För att använda Trädgårdshandskar Pretty Pink, se till att de passar din handstorlek ordentligt. Använd handskarna vid alla trädgårdsaktiviteter för att skydda dina händer och ge en behaglig arbetsmiljö.

Tvättinstruktioner

Handtvätt rekommenderas för att behålla kvaliteten på dina Trädgårdshandskar Pretty Pink. Undvik att bleka eller torktumla dem för att förlänga deras livslängd.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®