Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Kixx Trädgårdshandskar Rocky Pink-Black

Hållbart
138,95 kr
Endast 8 tillgängligt
SKU
A10317
+
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Kixx Trädgårdshandskar Rocky Pink-Black är perfekta för trädgårdsarbete. Hållbara och bekväma handskar för alla dina trädgårdsprojekt.

Kixx Trädgårdshandskar Rocky Pink-Black

Kixx Trädgårdshandskar Rocky Pink-Black är tillverkade av syntetiskt läder och är extra starka och sömlösa. Denna modell har en elastisk baksida och kardborrband vid handleden för maximal rörelsefrihet. Handskarna har en omkrets på 20 cm och kommer i storlek 8.

Fördelar med Kixx Trädgårdshandskar Rocky Pink-Black

Kixx Trädgårdshandskar Rocky Pink-Black är främst lämpliga för ogräsrensning, hackning, montering av staket, beskärning och snickeri. Dessa handskar är både bekväma och tåliga, vilket gör dem perfekta för alla dina trädgårdsprojekt.

Om du letar efter pålitliga och bekväma trädgårdshandskar till ett lågt pris och med snabb leverans, är Kixx Trädgårdshandskar Rocky Pink-Black det perfekta valet.


  • 1 x Glove Rocky Pink-Black size 8
Mer information
KategoriOther
Kvantitet1x
Circumference cm20cm

KIXX Trädgårdshandskar

KIXX är det ledande varumärket för trädgårdshandskar i Nederländerna och erbjuder ett brett utbud av stilar, material, storlekar och färger. De tillverkas av kvalitetsbeläggningar och har rätt CE-märkning, normer och storlekar.

Trädgårdsarbete är roligt för alla! Med trendiga och färgglada KIXX trädgårdshandskar i olika storlekar för kvinnor, män och barnen är det enkelt att hitta de perfekta handskarna för ditt trädgårdsarbete.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®