Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Roserbjudande

Utforska vårt stora utbud av rosor till förmånliga priser. Spara pengar och skapa en vacker trädgård full av färg och doft.
Handla enligt
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Roserbjudande

Upptäck vårt breda sortiment av rabatterade rosor hos Plantazon.se. Här hittar du alla typer av rosor till förmånliga priser. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren trädgårdsmästare, kan du hos oss fynda rosor och spara pengar samtidigt.

Professionella Råd och Tips

Hos Plantazon.se erbjuder vi inte bara rabatterade rosor utan även fördjupad kunskap och hjälp för att lyckas med dina växter. Våra trädgårdsexperter delar med sig av sina bästa tips och råd för att odla vackra och friska rosor i din trädgård.

Bredt Sortiment

På Plantazon.se har vi ett stort urval av olika sorters rosor, från klätterrosor till buskrosor och miniatyrrosor. Hitta de perfekta rosorna för din trädgård och skapa en färgsprakande oas.

Spara Pengar Nu

Nu är chansen att fynda rabatterade rosor på Plantazon.se. Utnyttja våra fantastiska erbjudanden och skapa en vacker och blomstrande trädgård utan att behöva betala fullt pris. Oavsett om du vill fylla din trädgård med doftande rosor eller ge bort dem som en speciell gåva, hittar du allt du behöver hos oss.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®