Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Tigerblomma x 20

Tigridia
Knöl(ar)
5/6
20 pcs
36,95 kr
Stock 47
SKU
A00795
  • Köp 3 för 33,26 kr varje och Spara 10%
  • Köp 5 för 31,41 kr varje och Spara 15%
+
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Få vackra skärblommor och mixade blomfärger på sommaren med Tigridia pavonia (Tigerblomma) x 20 från Plantazon. Lättodlade blomlökar för soliga platser.

Tigerblomma x 20

Tigridia pavonia eller Tigrida är en fantastisk växt som ursprungligen kommer från Mexiko, där den växer på bergssluttningar. Växten blommar upprepade gånger på sommaren med klart färgade stora blommor. Blomfärgerna varierar från ljusgult till rosa rött med en mörk fläck djupt inne i blomman. Bladen på Tigridia liknar gladiolusblad. Knölarna är inte härdiga och måste grävas upp. Blomningen sker på skärblommor och i en mix av olika färger.

Fördelar med Tigerblomma x 20

Tigridia pavonia är en vacker växt som ger en färgstark touch till trädgården under sommaren. Dess mixade blomfärger och skärblommor ger en unik skönhet till vad som annars kan vara en ganska vanlig trädgård. Dessutom är den lättodlad och kräver minimalt underhåll.

Låg kostnad och snabb leverans

Vi erbjuder Tigridia pavonia (Tigerblomma) x 20 till ett förmånligt pris och levererar direkt från våra odlare för att säkerställa färskhet och kvalitet. Dessutom garanterar vi att dina blomlökar kommer att växa och blomma eller ersätter dem kostnadsfritt.


  • 20 x Tigridia
Mer information
Botaniskt namnTigridia
KategoriTigridia
Levereras somKnölar
Kvantitet20x
BlommorJa
BlomningstidSommar
DoftandeNej
Klippa blommorJa
Flower colourMix
FrukterNej
ÄtligNej
PlatsSolig
HärdigNej
MarktäckandeNej
NaturaliserandeNej
Plant spacing10cm
Plant depth8cm
Föredragen jordSandig jord
Fullvuxen höjd60cm - 80cm
Mogen bredd5cm - 10cm
ToxiskNej
Storlek5/6
aa_labeluspCutflower
Pris per vara€ 1,85

Planteringsinstruktioner för Tigerblomma x 20

Tigridia pavonia (Tigerblomma) ska planteras mycket djupt enligt instruktionerna på förpackningen i väldränerad jord. Förbättra dålig jord genom att blanda den med grovt byggmalm eller grus. Välj en solig, skyddad plats för plantering. Vattna ordentligt efter plantering och sedan endast om marken hotar att torka ut. Tigridia pavonia är vinterhärdig, men gillar inte för mycket regn och frost. Gräv upp knölarna på hösten, efter att lövverket har vissnat för bästa resultat.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®