Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Asiatisk lilja Rosellas Dream x 3

Lilium asiatic 'Rosella's Dream'
Blomsterlökar
14/16
3 pcs
Full blomning år efter år
Lämplig för krukor
34,95 kr
slut i lager
SKU
A01904
  • Köp 3 för 31,46 kr varje och Spara 10%
  • Köp 5 för 29,71 kr varje och Spara 15%
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Asiatisk lilja Rosellas Dream är en mycket dekorativ lilja med rosa blommor och fräknar. Perfekt för rabatter och krukor.

Asiatisk lilja Rosellas Dream x 3

Asiatisk Lilja Rosellas Dream är en mycket dekorativ lilja för rabatter och stora planteringskrukor. Gör ett outplånligt intryck i din trädgård i sommar med denna vackra lilja i elfenbensvit med djupa rosa kanter och ett lätt skikt av fräknar i mitten. Den asiatiska liljan Rosella's Dream är extremt vacker och kommer att ge dig fantastiska sommarblommor varje år. Denna lökblomma är vinterhärdig och trivs bäst i halvskuggigt läge.

Plantera liljor i bra kompostblandad jord, på ett djup av 12-14 cm. När liljorna kommer upp ur marken, ge extra gödsel med organisk gödsel (ko-gödsel granulat). Observera att röda skalbaggar (liljebagar) kan komma på bladen under tillväxten. Ta bort dem för hand (de är långsamma) och ta också bort deras larver som sitter på bladens undersida. De kan orsaka mycket skada genom att äta. Eventuellt spruta med en.

Denna vackra lilja är även lämplig för krukor och ger dig underbara snittblommor. Med dess rosa blommor och fullblomning år efter år är den ett fantastiskt val för din trädgård. Beställ din asiatiska lilja Rosellas Dream x 3 idag till lågt pris och med snabb leverans direkt från odlare.


  • 3 x Lilium asiatic 'Rosella's Dream'
Mer information
Botaniskt namnLilium asiatic 'Rosella's Dream'
KategoriLilies
Subcategoryasiatic
Levereras somBlomlökar
Kvantitet3x
BlommorJa
BlomningstidSommar
DoftandeNej
Klippa blommorJa
Flower colourPink
FrukterNej
ÄtligNej
PlatsHalvskugga
HärdigJa
MarktäckandeNej
NaturaliserandeNej
Plant spacing20cm
Plant depth15cm
Föredragen jordVäldränerad jord
ToxiskJa
Storlek14/16
Pris per vara€ 11,65

Planteringsinstruktioner

Asiatisk Lilja Rosellas Dream: Plantera liljor i bra kompostblandad jord, på ett djup av 12-14 cm. När liljorna kommer upp ur marken, ge extra gödsel med organisk gödsel (ko-gödsel granulat). Observera att röda skalbaggar (liljebagar) kan komma på bladen under tillväxten. Ta bort dem för hand (de är långsamma) och ta också bort deras larver som sitter på bladens undersida. De kan orsaka mycket skada genom att äta. Eventuellt spruta med en.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®