Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Kundservice

Leverans

Vi använder DPD för att leverera din beställning inom 3-4 dagar . Beställningar som görs efter torsdagskvällen skickas efter helgen. Vi skickar spårningsinformation till dig när ditt paket lämnar vårt förråd (kolla alltid efter spam och skräp). Vi levererar även på lördagar. Du kan spåra ditt paket med ett spårningsnummer via webbplatsen DPD. Vill du veta mer? Visa framsteg med all fraktinformation


Fraktkostnader

Vi skickar din beställning för ett fast belopp på Från 99,95 kr , oavsett beställningsstorlek. Kostnaden för frakt till Irland är relativt hög (det vet vi), men storleken på vårt sortiment och attraktiva priser borde mer än väl kompensera för det ;)


Lampstorlek

Vi anger en lökstorlek för alla blomsterlökar.

Glödlampans storlek är baserad på glödlampans omkrets i centimeter.
Där det är en naturprodukt har den en viss inbyggd tolerans, storlek 6/7 betyder en omkrets på 6 till 7 cm, 12/14 betyder 12 till 14 cm.
Lampstorleken är officiell kommersiell standard, alla lampor ändras till denna storlek.


Leveransvärde

Vi anger leveranskvantitet för alla krukväxter, buskar och träd

När det gäller krukväxter mäts denna höjd från marken, inklusive krukan. Observera att omkretsväxter kommer att förbli kortare i periferin när krukhöjden försvinner in i substratet.
Barrotade buskar och träd, dvs ingen kruka, mäts från toppen av rötterna och planteras sedan i samma höjd som lever.

Vi anger alltid leveranshöjdens omfattning eftersom detta är en levande produkt och produkterna kan variera något i längd under säsongen.
Efter plantering kommer de flesta plantorna fortfarande att växa snabbt, särskilt på våren.< /p>

Rotgrödor har ingen leveranshöjd, eftersom denna del av perennen helt försvinner under jorden, plantan gror efter sådd.


Retur

På grund av produktens ömtåliga natur, avståndet och kostnaden för att returnera produkten, är det i allmänhet inte meningsfullt att returnera produkten. Om du har problem med någon av de levererade produkterna, Kontakt oss så löser vi det till din belåtenhet.


Betala

Du kan betala säkert via vår onlinebutik. Alla våra betalningar görs via Multisafepay och Paypal i en säker miljö. Vi accepterar alla vanliga kreditkort och banker.

leverantörer av säker frakt och betalning

Tillväxtgaranti

Om du inte är nöjd med kvaliteten på lökarna eller plantorna vid ankomsten, eller om de inte växer, kommer vi att returnera produkterna till dig eller skicka dem till dig gratis. Det är så enkelt. Ta en bild av varan, verifiera ordernumret och ange kontakt vår kundtjänst. De hjälper dig gärna.

Garantiperiod:

  • Inomhusväxter och bonsai 3 månader
  • Dymka 1 odlingssäsong till 31 maj
  • Gräslök och plantor 1 växtsäsong till 1 oktober
  • Perenner och buskar 1 år

Kontakt

Du kan kontakta oss via mail 7/7 från 8:00 till 17:00 strävar vi efter att svara inom 24 timmar, vi strävar efter att svara på ditt e-postmeddelande inom 24 timmar.

Varför bara mejla?
E-post är det mest effektiva sättet att hantera kundförfrågningar den här tiden på säsongen och gör att vi kan hjälpa snabbare och bättre än via telefon

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®