Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

BBQ verktygssats

Hållbart
Special Price 324,95 kr Regular Price 371,95 kr
Endast 4 tillgängligt
SKU
A10828
+
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Upptäck det hållbara grillsetet från Plantazon.se! Perfekt för att grilla i trädgården eller på utflykten. Innehåller rostfri grilltång, grillborste, grillgaffel och grillspatel.

BBQ verktygssats

Detta 4-delade grillset från Plantazon är både praktiskt och stilrent. Innehållet, förpackat i en smidig bärväska, består av en rostfri grilltång, en grillborste av grissvanshår, en grillgaffel och en grillspatel med flasköppnare. Samtliga handtag är tillverkade av hållbart askträ.

Fördelar med BBQ verktygssatsen

Med detta grillverktygsset kan du enkelt hantera maten på grillen samtidigt som det ger ett elegant intryck. Denna uppsättning är perfekt för grillentusiaster som uppskattar kvalitet och hållbarhet.

Lågt pris och snabb leverans

På Plantazon.se erbjuder vi detta grillset till ett överkomligt pris och med snabb leverans, så att du snabbt kan njuta av din nästa grillfest.


  • 1 x BBQ gereedschapset
Mer information
KategoriTools
Kvantitet1x

Instruktioner för BBQ verktygssatsen

För att använda detta grillverktygsset, se till att rengöra och torka verktygen före varje användning. Använd sedan de olika verktygen för att vända, borsta och hantera maten på grillen med lätthet. Efter användning, rengör verktygen noggrant för att förlänga deras livslängd och bibehålla deras kvalitet.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®