Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Begonia fimbriata Fringed Summer Icicle x 3

Begonia tuberhybrida Fringed mix
3 pcs
29,95 kr
slut i lager
SKU
A08201
  • Köp 3 för 26,96 kr varje och Spara 10%
  • Köp 5 för 25,46 kr varje och Spara 15%
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Fånga sommarens skönhet med Begonia fimbriata Fringed Summer Icicle x 3. Vacker blomstermix som ger eleganta pastellfärgade blommor.

Begonia fimbriata Fringed Summer Icicle x 3

Denna vackra dubbla begonia fimbriata har medelstora dubbla blommor som är flikiga. På så sätt ser det ut som om de är besatta med miniatyr istappar. Begoniamix med randblommor innehåller 3 lökar och blommar i vackra pastellfärger. Blomningen börjar i juni och fortsätter fram till den första frosten. De trivs i sol och halvskugga på en fuktig och väl dränerad plats både i rabatter, blomlådor och korgar.

Fördelar

Den vackra begonia fimbriata Fringed Summer Icicle x 3 ger en färgglad touch till din trädgård eller balkong. Med 3 lökar ingår, kan du njuta av mer blommor och skönhet. Välj denna mix för dess enastående blommor och tilltalande utseende.

Plantazon erbjuder denna fantastiska begonia mix till ett lågt pris, med snabb leverans direkt från odlarna och till och med en växtgaranti för din frid och fröjd.


  • 3 x Begonia tuberhybrida Fringed mix
Mer information
Botaniskt namnBegonia tuberhybrida Fringed mix
KategoriBegonia
Kvantitet3x
BlommorNej
DoftandeNej
Klippa blommorNej
FrukterNej
ÄtligNej
PlatsSol och skugga
HärdigNej
MarktäckandeNej
NaturaliserandeNej
Föredragen jordAlla typer av golv
ToxiskNej
Pris per vara€ 9,98

Instruktioner för Begonia fimbriata Fringed Summer Icicle x 3

Begonia fimbriata Fringed Summer Icicle är mycket lämpliga för balkonglådor, hängande korgar, krukor och rabatter. Gödsla dem med en flytande växtnäring två till tre gånger i veckan för bästa resultat. Plantera dem i en bra kompostrik jord, helst på en plats där de får morgonsol. Ta bort gamla blommor för att förhindra mögelangrepp på växtens blad. Plantera Begonia fimbriata Fringed Summer Icicle tidigt på våren i grundlitografer med ett lager planteringsjord.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®