Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

DCM Bonsai Flytande Gödsel 0,25 liter

62,95 kr
Stock 22
SKU
A10921
+
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Ge dina bonsaiträd den näring de behöver med DCM Bonsai Flytande Gödsel. Med spårämnen för en hälsosam tillväxt. Köp nu på Plantazon!

DCM Bonsai Flytande Gödsel 0,25 liter

DCM Flytande gödsel Bonsai är speciellt framtagen för behoven hos bonsaiträd. Näringen ger under 3 månader en lugn, stark och kompakt tillväxt av bonsai. Den är berikad med spårämnen för en hälsosam och balanserad tillväxt. Du kan använda denna flytande gödsel mellan april och september. Använd 3 - 5 ml per liter vatten. Det är en suspension av komplexa gödselämnen NPK 3-4-6 med spårämnen. Börja ge dina bonsaiträd den näring de behöver för att trivas!

Denna DCM Bonsai Flytande Gödsel är kostnadseffektiv och levereras snabbt till din dörr för att du ska kunna vårda dina bonsaiträd optimalt.


  • 1 x Meststof Bonsai vloeibaar 0.25 ltr
Mer information
KategoriOther
Kvantitet1x
Volume0.25 ltr

Instruktioner för användning

Instruktionerna finns på förpackningen av artikeln. Följ noga de rekommenderade doseringarna för bästa resultat. Blanda 3 - 5 ml DCM Bonsai Flytande Gödsel per liter vatten och vattna dina bonsaiträd enligt behov. Överdosera inte för att undvika negativa effekter på växterna.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®