Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

DCM Reparo Plus Gräsfrö 0,585 kg 35 m²

166,95 kr
Endast 3 tillgängligt
SKU
A10877
+
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
DCM Reparo Plus är det bästa gräsfröet för snabb återhämtning av din gräsmatta. Perfekt för reparera kala fläckar eller för omplantering efter vertikalskärning eller mossning.

DCM Reparo Plus Gräsfrö 0,585 kg 35 m²

DCM Riparo® Plus är det bästa gräsfröet för en snabb återhämtning av din gräsmatta. Det är sammansatt av grässorter som groddar mycket snabbt och bildar snabbt en tät matta. De fina, men ändå starka grästyperna blandar sig diskret in i en befintlig prydnads-, lek- eller sportgräsmatta. Tack vare den unika sammansättningen och de högkvalitativa grässorterna fungerar denna blandning även vid lägre temperaturer. Tack vare tillsatsen av organisk gödselmedel i detta gräsfrö kommer det att gro ännu snabbare och rota sig bättre. Gräsfrö och gödselmedel i en praktisk spridningsburk för en jämn fördelning. För att reparera kala fläckar eller för att så om din gräsmatta efter vertikalskärning eller mossning. Kan användas under perioden februari till juni och september till oktober. Använd 13g per m² för att så om och 23g per m² för reparation. Detta är gräsfrö för reparation och omplantering + NP 4 - 23. Reparera din gräsmatta med DCM Reparo Plus gräsfrö för en frodig och snabbväxande resultat. Köp online med snabb leverans direkt från odlare och växtgaranti.


  • 1 x Riparo Plus 0.585 kg 35 m²
Mer information
KategoriGrasses
Kvantitet1x

Instruktioner för DCM Reparo Plus Gräsfrö

Instruktionerna finns på förpackningen av artikeln. 1. Förbered den yta där du vill så gräsfröet genom att rengöra och jämna till marken. 2. Sträva efter att så vid måttlig temperatur och fuktighet. 3. Strö ut gräsfröet enligt rekommenderad dos per kvadratmeter för reparation eller omplantering. 4. Vattna fröet regelbundet för att hålla marken fuktig tills gräset etablerar sig. 5. Undvik att beträda såområdet tills gräset har vuxit sig starkt. Följ anvisningarna noga för bästa resultat.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®