Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Gamla Favoriter Trädgård x 83

Barrotad växt
83 pcs
138,95 kr
slut i lager
SKU
A05679
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Bli inte utan dina favoritblommor i trädgården med Gamla Favoriter Trädgård x 83 från Plantazon. Innehåller 83 växter och lökar.

Gamla Favoriter Trädgård x 83

När det gäller blommor har vi alla våra gamla favoriter. Vissa blommor går helt enkelt aldrig ur modet. Vi har valt ut några höjdpunkter i den här kollektionen för dig. De underbart doftande Fresiorna är bland de mest populära snittblommorna i världen. De producerar en intensivt söt doft som fyller hela rummet. Anemone blanda får vackra blommor med klara färger när de blommar. Ranonkel producerar många rosa blommor som växer i kluster och Anemone hybrida Pamina är en av de vackraste sommarblommande växterna.

Fördelar

De 83 växter och lökar i Gamla Favoriter Trädgård x 83 ger dig ett långvarigt och färgrikt blomsterarrangemang i din trädgård. Köp dem idag till förmånliga priser och njut av skönheten de för med sig.

Låga Kostnader och Snabb Leverans

På Plantazon.se erbjuder vi Gamla Favoriter Trädgård x 83 till låga kostnader med snabb leverans direkt från odlarna. Dessutom garanterar vi att växterna kommer att växa och trivas i din trädgård.


  • 40 x Anemone blanda
  • 3 x Anemone hybrida 'Pamina'
  • 20 x Freesia single flowering blue
  • 20 x Ranunculus asiaticus Pink
Mer information
KategoriOther
Kvantitet83x
StorlekRötter
aa_labeluspCutflower
Pris per vara€ 1,67

Planteringsinstruktioner

Följ planteringsinstruktionerna som finns tryckta på varje förpackning. De högre sorterna längst bak och de lägre sorterna längst fram. Blomlökar planteras bäst i grupper tillsammans i väldränerad mark. Bättra marken genom att blanda den med organisk gödsel ca 30 cm djupt. För kalla vintrar är det klokt att täcka marken med halm eller löv för att skydda mot frost. Dessutom förhindrar detta att marken torkar ut. Efter plantering, vattna ordentligt.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®