Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Högstam kumquat

Fortunella Kumquat
Krukväxt
Ø 16cm
Höjd vid leverans inkl kruka 30 - 50 cm
XL
Ätbar frukt
352,95 kr
slut i lager
SKU
A00348
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Upptäck den vackra och ätbara Högstam Kumquat trädet med sina citronformade frukter och doftande blommor. Perfekt för soliga platser!

Högstam kumquat

Högstammad kumquat ger vackra äggformade citrusfrukter med ett tunt skal. Det är ett väldigt trevligt träd med djupt orange frukter, helt ätbara, underbara till marmelad. Mycket dekorativt på din terrass, blommorna har en underbar doft.

Produktinformation

Kumquat träd levereras med en krukstorlek på 16 cm. Det är ett krukväxt träd som ger ätbara frukter. Trädet föredrar marktorv och har skördetid från juli till oktober. Det trivs bäst i soligt läge och är vinterhärdigt. Med en leveranshöjd inklusive kruka på 30-50 cm är detta ett fantastiskt träd att ha hemma.

Fördelar med Högstam Kumquat

Kumquatträdet ger dig vackra och ätbara frukter samt doftande blommor, perfekt för de soliga platserna på din trädgård eller terrass. Det är en fantastisk dekoration med praktisk nytta.

Lågt pris, snabb leverans

Köp din Högstam Kumquat direkt från odlarna till ett förmånligt pris. Vi erbjuder snabb leverans och växtgaranti för din trygghet.


  • 1 x Fortunella Kumquat
Mer information
Botaniskt namnFortunella Kumquat
KategoriOther
Levereras somKrukväxt
Kvantitet1x
BlommorJa
BlomningstidVår till höst
DoftandeNej
Klippa blommorNej
FrukterJa
ÄtligNej
Harvest timeJuly - October
PlatsSolig
HärdigJa
MarktäckandeNej
NaturaliserandeNej
Plant spacing100cm
Plant depth16cm
Föredragen jordTorvjord
ToxiskNej
Krukstorlek växtØ 16cm
Storlek40-50cm

Planteringsinstruktioner för Högstam Kumquat Träd

Lågt växtträd - Äpplen, plommon (stenfrukter) och päron: 1. Om du planterar dem i kruka, använd en stor kruka med minst 25 cm i diameter. Täck dräneringshålet med en krukskärva så att vattnet alltid kan rinna av. Använd en blandning av 1/3 sand, 1/3 kompost och 1/3 planteringsjord. Plantera så djupt att den gamla roten precis försvinner under marknivån. Rensa den gamla rotklumpen väl innan du planterar så att rötterna kan spridas väl. 2. Placera krukan på en solig plats.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®