Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Lyktset vit

250,95 kr
slut i lager
SKU
A12885
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Skapa en varm och mysig atmosfär inomhus eller utomhus med detta vackra vit trä och glaslykta set från Plantazon.

Lyktset vit

Skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem eller trädgård med denna vackra vit lyktset från Plantazon. Perfekt för att lysa upp din balkong eller altan. Setet består av 2 lyktor, en stor (53x26x26cm) och en liten (42x19x19cm).

Fördelar med Vit Lyktset

Detta lyktset ger ett elegant och stilfullt utseende till ditt hem eller trädgård. Den värmande ljuset skapar en avslappnad atmosfär och är perfekt för mysiga kvällar eller att skapa en festlig stämning under högtider.

Lyktorna är tillverkade av högkvalitativt trä och glas som gör dem hållbara och robusta. Dessutom är de enkla att placera och flytta runt efter behov.

Lågt Pris och Snabb Leverans

Unna dig detta vackra vit lyktset från Plantazon till ett mycket överkomligt pris. Beställ idag och njut av en snabb leverans direkt till din dörr.


  • 1 x White wood and glass lantern set of 2
Mer information
KategoriOther
Kvantitet1x
Höjd53cm

Instruktioner för Vit Lyktset

För att använda lyktorna inomhus, placera ett värmeljus eller LED-ljus inuti och tänd det för att sprida ett varmt ljus. För utomhusbruk, se till att lyktorna placeras på en stadig yta där de inte kan blåsa omkull. Undvik att använda levande ljus under regniga förhållanden.

Lyktorna är enkla att rengöra, använd en torr trasa för att torka av dem regelbundet och undvik att utsätta dem för väta under förvaring.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®