Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Phalaenopsis rosa dvärg

Phalaenopsis Pink Dwarf
Krukväxt
Ø 5cm
Höjd vid leverans inkl kruka 15-20 cm
Utmärkt presentidé
119,95 kr
slut i lager
SKU
A11399
  • Köp 2 för 101,96 kr varje och Spara 15%
  • Köp 3 för 95,96 kr varje och Spara 20%
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Köp den vackra Phalaenopsis rosa dvärg krukväxten med rosa blommor på Plantazon.se. Perfekt presenttips med trevligt färgstarka blommor.

Phalaenopsis rosa dvärg

Denna lilla violettfärgade dvärg Phalaenopsis är mycket trevligt att ge bort som present. Phalaenopsis är också känd som fjarilorkidé. Det är en vacker och stark krukväxt som blommar länge (många veckor) och sedan bildar nya blomknoppar på de gamla stänglarna. Sammanfattningsvis är Phalaenopsis en underbar växt som ger mycket glädje. De är inte bara vackra, utan också mycket enkla att odla inomhus. Höjden vid leverans inkl. kruka är 15-20 cm och den blommar på vintern och tidig vår. Blomfärgen är rosa vilket ger ett färgglatt inslag till ditt hem. Visad kruka ingår ej. Med Phalaenopsis rosa dvärg får du ett trevligt presenttips som passar både nybörjare och översta hemmaodlare.

Phalaenopsis är en anspråkslös växt som trivs bäst i en solig position, men undvik direkt solljus. Se till att inte vattna för mycket för att undvika gula löv. Jorden får torka mellan vattningarna.

Det är en fantastisk krukväxt som inte bara pryder ditt hem, utan ger dig också en teraputisk effekt genom dess vackra blommor och enkel skötsel. Beställ din Phalaenopsis rosa dvärg idag från Plantazon.se och njut av dess skönhet länge med våra låga priser, snabb leverans direkt från odlaren och växtgaranti.


  • 1 x Phalaenopsis Pink Dwarf
Mer information
Botaniskt namnPhalaenopsis Pink Dwarf
KategoriPhalaenopsis
Levereras somKrukväxt
Höjd15-20cm
Kvantitet1x
BlommorJa
BlomningstidVinter vår
DoftandeNej
Klippa blommorNej
Flower colourPink
FrukterNej
ÄtligNej
PlatsSolig
HärdigNej
MarktäckandeNej
NaturaliserandeNej
Föredragen jordAlla typer av golv
Fullvuxen höjd60cm - 80cm
Mogen bredd10cm - 20cm
ToxiskNej
StorlekØ 5cm

Skötselanvisningar

För att sköta din Phalaenopsis rosa dvärg på bästa sätt, placera den på en solig plats utan direkt solljus. Undvik att ställa den för nära värmerör. Ge inte för mycket vatten, låt jorden torka något mellan vattningarna. Växten trivs bäst vid rumstemperatur mellan 15ºC och 25ºC. Torka av bladen med en fuktig trasa om de blir dammiga för att hålla dem fräscha och glänsande.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®