Plantera direkt från odlaren
100 % tillväxtgaranti.
Inom 3-4 dagar hemma
Inte bra, pengarna tillbaka-garanti

Väggfäste klassiskt

Hållbart
268,95 kr
slut i lager
SKU
A10765
  • Leveranstider 3-4 dagar
  • Pengarna-tillbaka-garanti
  • Fraktkostnader Från 99,95 kr
  • Köp nu betala senare
Inred din trädgård med Plantazon's hållbara väggkorg för klassisk dekoration.

Väggfäste klassiskt

Gjutjärnshalvcirkelformad planteringskorg för väggmontering, komplett med kokoskorg. Måtten är: 29 x 16,4 x 37,2 cm. Volym: 2,3 liter. Denna hållbara väggdekoration är perfekt för att addera klassisk skönhet till din trädgård eller balkong.

Fördelar

Med Väggkorgen kan du enkelt odla dina favoritväxter vertikalt och spara plats samtidigt som du skapar en vacker dekoration. Den hållbara konstruktionen säkerställer långvarig användning och glädje.

Lågt pris och snabb leverans

Denna fantastiska väggkorg från Plantazon erbjuds till ett överkomligt pris och levereras snabbt till din dörr. Passa på att förnya din trädgård idag!


  • 1 x Muurhanger klassiek
Mer information
KategoriWallplanters
Kvantitet1x

Instruktioner

Det är viktigt att noggrant följa dessa steg för att montera din väggkorg. Först, se till att du har rätt verktyg till hands och placera korgen på önskad plats. Därefter, fäst väggfästet stadigt på plats enligt medföljande instruktioner. När fästet är säkert monterat, placera kokoskorgen i väggfästet och fyll den med jord. Slutligen, plantera dina växter och vattna regelbundet för att njuta av din vackra nya väggdekoration.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®